HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

„Tegyünk a Földünkért, hisz ajándékba kaptuk”

2011.10.07. 13:22 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Nemrég a Nemzetközi hulladékgyűjtés napján kimentünk csapatatostól a Nagyerdőre, és szemetet szedtünk…ezt egy 2 héttel ezelőtti bejegyzésünkben elolvashatja.

 

Mivel a szívünkön viseljük a természet megóvását, így most kapóra jön az október 21-i „Tegyünk a Földünkért világnap!”  Ezért elhatároztuk, hogy elültetünk egy fát, szimbolizálva, hogy így is tehetünk a zöldebb környezetért, és a frissebb levegőért. Hisszük, hogy ezzel is 

sokat tesz azért, hogy az unokáink, gyermekeink még zöld környezetben nőjenek fel, és ne csak a könyvekből ismerjék a természet szépségét. (mert ha nem lesznek fák, nem lesz sem tiszta levegő, sem könyv, sem ágy, amiben alhatunk….stb.)

Aki úgy érzi, szeretne csatlakozni hozzánk október 21-én, az jelentkezzen ezen a telefonszámon: + 36 20 279 14 76; vagy írjon

egy e-mailt erre a címre: medbiotechdiagnosztika@gmail.com

 Találkozunk két hét múlva!

 

 

Ha nem vigyázunk, lassan tényleg ez lesz az italunk!

Ne várjuk meg, amíg így fog kinézni környezetünk! Mindenki tehet ellene!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr723284950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása